برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

نیروی دریایی سپاه تمامی تحرکات دشمن را رصد می کند

نیروی دریایی سپاه تمامی تحرکات دشمن را رصد می کند فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: رزمندگان نیروی دریایی سپاه همه تحرکات دشمن را رصد می‌کنند و آمادگی کامل برای صیانت از منافع نظام اسلامی در خلیج فارس و دریاهای دوردست را دارند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 07
کد خبر: ۹۰۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه به همراه جمعی از فرماندهان و معاونین این نیرو از جزایر تنب بزرگ و بوموسی در خلیج فارس، بازدید و ضمن بررسی آخرین وضعیت آمادگی‌های رزمی رزمندگان مستقر در این جزایر و گفت‌وگوی میدانی با آنان، بر حفظ آمادگی‌ها، افزایش توان رزم، هوشیاری و اشراف هوشمند اطلاعاتی بر حوزه جغرافیایی و محیط پیرامونی منطقه مأموریتی تأکید کرد.

 

وی در این بازدید از بخش‌های عملیاتی شناوری، تفنگداری، جنگال، فاوا، مهندسی، مرکز فرماندهی و کنترل و سایر بخش‌های مربوطه در جزایر، بازدید میدانی به عمل آورد و پس از بررسی آخرین وضعیت آمادگی‌ها و توان رزم، جدیدترین تاکتیک‌های مؤثر عملیاتی را ابلاغ کرد.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه هدف از بازدیدهای عملیاتی مستمر را تقویت روحیه معنوی و جهادی رزمندگان و اطمینان‌بخشی کامل از وضعیت مطلوب آمادگی‌ها و ارتقای توان رزم و سفارش همگان به انجام صحیح تکلیف مقدس جهاد فی سبیل الله عنوان و بیان کرد: ما باید شاکر خداوند سبحان باشیم در عصری به سر می‌بریم که از نعمت عظمای ولایت بهره‌مند هستیم و امروز زیر عَلم و پرچم نظام مقدس جمهوری اسلامی به رهبری نائب امام زمان (عج)، حضرت امام خامنه‌ای (حفظه‌الله) در کسوت پاسداری از مرزهای آبی این جمهوری اسلامی که به قول سردار دل‌ها حاج قاسم عزیز، حرم الهی است، داریم دفاع می‌کنیم، پس باید با نیت خالصانه و مجاهدانه همانند شهدای والامقام در این جهت جهاد و تلاش کنیم.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه در ادامه تأکید کرد: رزمندگان دریادل نیروی دریایی سپاه هوشیارانه همه تحرکات دشمن را رصد می‌کنند و آمادگی کامل برای حفظ و صیانت از منافع نظام اسلامی در خلیج فارس و دریاهای دوردست را دارند./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار